Amazon Hot Gaming!

User FB ? Please Follow - Tenki tenkiu

Wednesday, March 10, 2010

Aku baru balik dari Edufair@MidValley Exhibition Centre. Aku nak sharing something dengan readers semua yang aku rasa rata-rata ialah lepasan SPM .

Okay . Ni ade web menarik okay .

http://www.selangkah.uitm.edu.my

Apa yang korang boleh dapat ke sini ialah bagaimana untuk menyemak kursus-kursus yang bersesuaian dengan kelayakan korang . Korang boleh masukkan result trial korang ok ?



Masuk je nampak benda ni.

 
Isikan butir peribadi korang .


Isikan matapelajaran yang korang amik .



Finally akan kua mana kursus yang korang layak

Dik, ko jangan pikir minat ko je. Ko kena pikir ko layak ke tak nak amik kursus tuh

Kata pakcik kt booth uitm tuh . So, ini lah yang aku dapat kongsi dengan korang :)

oh, nak semak kod tu korang boleh lah muat turun senarai program kat sini
Good Luck everyone :D
Ohh ya, ini boleh digunakan time korang dah dapat result SPM nanti.

0 comments:

Post a Comment

Link exchange

Link exchange Free For All












Support Us..! Copy code below and paste at your blog or website. Sila tukarkan heigh dan width untuk tukarkan saiz banner Info-MyTips, Tq~








”QuranicFoods”