Friday, May 3, 2019

Ramai ingin mencari part time supaya menambah pendapatan. 


Tapi tersilap kerana income yang anda dapat tidak seberapa. Duit pula habis banyak (kos modal hangus, Kos minyak barai... Masa tenaga sah sah sia sia) 

Ramai juga join insurance kerana komisen untuk 6 tahun. Sekadar anda buat part time, dalam setahun komisen anda baru boleh cecah RM1000 sebulan. Itu tidak kira duit yang habis ke hulu ke hilir. So sama macam tak tambah income pun. 

Ramai buat jual sim kad.. nak pasif income.. sekali taja makan bertahun tahun.. se umur hidup katanya.. TAPI penat2 pujuk.. penat2 close.. tengok sistem berderet deret merah.. EXPIRED.. tu belum kira yang oren panjang beratur tunggu masa nak expired huhuhuhu




Jom kami berikan peluang bagus ni.. modal rendah tidak perlu beli barang.. tidak perlu beli stok.. tidak perlu belian maintain.. tidak perlu jualan maintain untuk kekal agen.. tak perlu renew lesen tahunan exam lagi huhuu... sekali daftar income pasif terjamin sbb cust ader contract... 


Ramai sudah berjaya.. ini bukan MLM ini bukan Skim cepat kaya.. tapi sudah ramai yg memiliki RUMAH IDAMAN dengan Coway.. Memiliki kereta IDAMAN Ratusan Ribu dengan Coway.. Ramai menjana income Puluhan Ribu sebulan dengan Coway.. dan Part Timer juga menjaga angka ribuan ringgit sebulan..
Tak percaya?? tengok jadual Komisyen Coway ini.. pm kami untuk kami terangkan dengan lebih jelas





Coway sudah lebih 10 tahun di pasaran Malaysia.. tetap kukuh dan terus berkembang!



Mari join COWAY. Water filter paling canggih dan harga berpatutan. 

Anda buat sales 3 unit bulan ini. Bulan depan income anda RM3200. 


Anda buat 5 sales bulan ini. Bulan depan income anda terus RM5100. 

Anda buat 10 sales bulan ini. Income anda boleh cecah RM10000.. 




*Variasi komisyen mengikut variasi produk dan jualan Cash atau rental.. Banyak pilihan produk dan pelbagai cara belian Coway tawarkan untuk memudahkan pengguna


Nak tahu info lanjut yang pantas jangan segan klik sini yer..




Anda anda masalah hutang, nak tambah duit sebelum raya.  Lepas raya duit Pokai.. Gaji Masuk tolak hutang Acc Bank kosong huhuu.. Semuanya akan selesai dalam masa satu bulan sahaja jika anda bersedia dan buat seperti yang kami ajarkan.. 

Tiada perlu modal utk beli water filter dahulu dan jual. Anda hanya perlu isi borang apabila client hendak beli. Pemasangan dan servis dilakukan 100% oleh COWAY Malysia. Anda hanya focus untuk sales. 

Adakah senang untuk menjual water filter berharga RM2000 - RM3000??. Ya susah jika nak jual Cash! Susah tidak jumpa org yang betul. Kalau RM66 RM 85 adakah susah? Cari prospek yang betul.. Mula mula buat sales kita akan jumpa rakan rakan kita, saudara mara HANYA TANYA mahu beli COWAY? tak perlu modal.. meniaga air liur sahaja kata orang..

kalau mereka taknak anda tak rugi pun.. 



Susah jual ? Jgn risau, COWAY ada sistem sewa beli, ada yang hanya semurah RM66 sebulan. ada yg rm85 sebulan.. kan mudah.. kini pendaftran percuma hanya sign borang. dalam 2 3 hari terus pasang. Lepas tu payment bulan bulan oleh COWAY. Bukan kita collect. 

Sewa collect RM66 / 85 je? Sikit la komisen kita. Tidak!. Walaupun collect duit sewa, COWAY akan bayar komisen macam kita jual cash!. dan coway akan bayar lagi setiap bulan kepada kita sebagai PASIF INCOME!!! ya PASIF INCOME macam lebih kurang Jual INSURAN tu..




COWAY tahu, komisen sikit orang taknak jual. Tapi tak semua company mampu buat begini, COWAY adalah company gergasi di bawah Woongjin Group yang lebih besar dari Samsung. Coway sekarang membelanjakan 4 juta sebulan utk komisen ejen sahaja. Walaupun kita ejen baru collect RM66 dari customer. 

Best tak?? Macam insurance collect payment monthly. Tapi komisen terus yearly! 



Contact kami di 012 4506763 (Dilla) atau  017 5750810 (Zaki) utk info lanjut viewwww.CowaySpecial.com

Office di Wisma UOA II Jalan Pinang KL, jika anda buat business anda tahu sewa office di Wisma UOA sgt mahal. Hanya company yang betul betul kukuh sahaja mampu. Coway bukan sewa satu unit. Coway sewa 6 unit di Wisma UOA. 

COWAY sekarang memerlukan Sales Executive Full Time dgn basic RM8000 sebulan. Minimum sales per month ialah 3 unit. Campur semua, gaji anda lebih RM3000 sebulan. Jika anda hanya buat tiga la. 

Dengan bantuan kami, kami akan ajar anda sales, 5 unit ke atas..  Rekod  paling tinggi  40 unit sebulan. jadi bukan luar biasa agen Coway income 5ribu keatas sebulan.. bahkan ramai sangat yang jana income melebihi 10 ribu sebulan


klik sini untuk kami bantu anda..

JOM BINA KERJAYA di COWAY MALAYSIA

SERTAI TEAM KAMI SEKARANG

KAMI TEAM COWAY MALAYSIA NATIONAL CHAMPIONS TIGA TAHUN BERTURUT-TURUT!!

6 SEBAB, KENAPA CSTEAM ?

1# Kami Team Jualan Tertinggi No.1 Coway Malaysia 3 Tahun berturut-turut.
2# Kami team yang menjana jualan dan berpendapatan paling tinggi di Coway.
3# Komisen dijana 100% dari jualan dan bukannya dari penajaan.
4# Kami mahir dalam bidang online marketing dan juga offline selama 10 tahun.
5# Kami ajar anda teknik pemasaran dan jualan yang terbukti dan berkesan.
Peluang hebat.. peluang besar datang bukan selalu.. kadang2 peluang besar peluang hebat terbentang depan mata tapi kita tak nampak! Rezeki dan peluang hanya kepada mereka yang mahu berusaha dan MENCUBA!!
Allah rezekikan anda untuk dapat info ini kali ini.. mungkin inilah masa terbaik anda untuk mula menambah income keluarga anda.. dan mungkin inilah masa anda merubah hidup anda kepada lebih baik dan kebebasan belenggu anda sekeluarga!! jom bersama kami.. 

Anda berani untuk berjaya sila klik sini


Peluang Keemasan




-Tak Perlu Beli Stok


-Tak Perlu Belian Maintain


-Komisyen Tinggi


-Masa kerja Fleksible


-Pelbagai Bonus/ Insentif