Amazon Hot Gaming!

User FB ? Please Follow - Tenki tenkiu

Wednesday, November 24, 2010

Bukti Pendapatan di AutoRm.com

Bukti Pendapatan diaorang di AutoRm.com

1st aku nak tunjuk Screenshot bukti duit masuk Autorm.com,

Program nie bukanlah duduk diam dapat duit tapi sistem affliate yang mana kita semua berkongsi satu bisnes dan sistem autorm.com. Produk dalam autrorm.com adalah BEST gile antaranya, Sofware email bomber..Sofware nie bleh digunakan utk tujuan jahat atau baik, lagi email verify, Email Spider digunakan utk sedut email dari website2 korang suka , dan sofware EwriterPro utk tulis ebook sendiri. lain2adalah koleksi email 50-60 ribu jugak dapat, dan ebook2 yang mantap.Autorm.com baru je start dilancarkan, arini 25/11 baru 5 Hari, so korang masih berpeluang lagi kalau nak buat duit..


Screenshot Pertama id: Admin





Nie bank aku hehe, korang kena tgk yg bulat2 je, yg lain2..jgn tgk ok.!


Sreenshot Ke 2 id: System



Nie downline merangkap member aku punya income

Screenshot 3 id : register




Ok, Dah puas tengok screeshot , puas ke tak puas join lah saya di autorm.com. Memang boleh buat duit, yang bestnya, sistem nie takde e-wallet , takde penipuan, semua downline terus bayar ke sponser..anda la tu..lepas tu dpt sms.

Malas aku nak sembang panjang, nnt owner Kelakargila marah aku plak, untuk maklumat lanjut tempahlah posisi anda sekarang! Jom buat duit sambil bersama autorm.com, kalau nak join nnt pening plak tgk ada 2 nama aku, sbb aku admin kt sana.:) ..Selamat berjaya!

pengguna MAYBANK Daftar SINI..
pengguna Bank Islam Daftar SINI..
pengguna CIMB Daftar SINI..

0 comments:

Post a Comment

Link exchange

Link exchange Free For All












Support Us..! Copy code below and paste at your blog or website. Sila tukarkan heigh dan width untuk tukarkan saiz banner Info-MyTips, Tq~








”QuranicFoods”